zaterdag 9 augustus 2014

Genieten

Een week vakantie en verschillende plannen. Nee, een verre reis stond er dit jaar (weer) niet gepland maar dat hebben we ruimschoots goed gemaakt. Sommige mensen vinden 100 KM wandelen vakantie of het ideale verjaardagcadeau (zoals onze buurvrouw Elisabeth die meedoet en vandaag jarig is). Knap dat mensen die grenzen willen opzoeken... Klik hier om de livestream van de aankomst van de dodentocht te bekijken. Ik kreeg hem hier niet zelf gepost.
Maar de behoefte om die grens te zoeken heb ikzelf niet. Eerder eens genieten en relaxen met Nele. Ik koos een wellness waar je kan overnachten in het nabije Tielrode. Wat een zalig idee... alles heel verzorgd ! En alles privé voor ons... Mijn zomervakantie is echt al top geweest en dat allemaal in België.
Nu maar hopen dat onze kampgangers het ook naar hun zin hebben gehad. Tante Mieke neemt vaak foto's van het kampeten dat ze er maken en post het op FB. Thuis volgen we die menu niet zo. Wij weten uit jaren ervaring dat hun eten top is, we zijn er gerust op dat ze het kunnen.... ook zonder ons.
Genieten doet iedereen op zijn eigen manier... zoals Elmer die deze week genoot van 'kindje alleen' te zijn bij mama en papa en het dan ook zéér leuk vond als wij er eens niet waren en hij kon doen wat hij wou.

1 opmerking:

  1. Wat ziet het er mooi uit zeg!
    Dat zou ik ook wel graag willen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen