zondag 22 december 2013

De kerstvakantie is weer begonnen

Hopelijk wordt deze vakantie een leuke vakantie. Want er staan toch wel heel wat dingen op stapel. Er moet gewoon iets veranderen want zo kan het niet langer. Vroeger werden er nog klusjes geklaard maar tegenwoordig lijken mijn kids allemaal wel een vorm van verslaving te hebben. Elmer met Minecraft en zijn youtubekanaal en de andere twee met Moviestarplanet.nl .  Er was hun elk een week vip beloofd in de kerstvakantie en dus is vandaag Idris zijn vip-periode ingegaan. Natuurlijk zal Kene regelmatig eens meekijken want dan weet ze al een beetje hoe het zal zijn als zij volgende week VIP wordt.
De rapporten zijn niet schitterend en er zijn zeker werkpuntjes dus hopen wij dat ze in 2014 er alles aan gaan doen. Wij, als ouders, zijn dat zeker van plan en zullen hun goed opvolgen en voor sommige misschien toch net iets meer hun handje vast houden dan we eigenlijk zouden willen.
Maar genoeg over school,  het is immers toch vakantie en we kijken met z'n allen weer uit naar die gezellige feestjes.... Gelukkig kan het ook zomaar eens gezellig zijn, vb als de meisjes Van Damme kwamen eten.

macaroni

Dat was van toen Minte naar ballet moest en pépé Tomas met haar mee ging. Hij heeft er ook een filmpje van gemaakt maar dat komt pas in première op kerstavond. Dus check op kerstdag zeker ons youtubechannel waar je dat mooie filmpje kan ontdekken. 
De website heeft weer een nieuw uiterlijk gekregen. Een beetje in het kerstthema. Nu maar hopen dat alles blijft werken want vorige keer was het maar van korte duur. Blijkbaar werkt blogger toch nog niet zo heel goed met de sjablonen die ik maak met Artisteer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten