zaterdag 17 mei 2014

Knap

D ' Eyckerheyde tochten waren weer een succes. Veel wandelaars en prachtig weer. De omgeving van Wintam  en Hingene is dan ook echt heel mooi om eens te bekijken : de landschappen alleen al zijn in sommige omstandigheden (zoals ochtendzon of mist) fenomenabel prachtig.
Dit jaar ging de 18de editie zelfs langs het kasteel van Hingene. Dat op zich is al iets speciaals maar toen we daar doo rhet bos liepen kwamen we wel iets heel speciaals tegen :


Later ook nog de meest originele brievenbus sinds jaren !!! Deze foto is genomen met een app die ik via Kene heb leren kennen. Die maakt er ook mooie foto's mee en post ze vanaf nu ook op Facebook want ze is eindelijk 13 ! 
Volgens haar heeft dat haar leven serieus veranderd. Ze heeft nu meer dingen om met de vriendinnen over mee te praten (en ik die altijd dacht dat haar tater nooit echt stilstond...)
Gisteren ging ze voor het eerst naar de chirofuif. Oké, het is toch normaal dat ze dan als eerste daar toekomen, ze moeten ook van de eerste naar huis. Als ze er vandaag over vertelt moet ik wel lachen.
"Hoe was de fuif gisteren ?" vraag ik. "Wel, veel volk was daar niet. Normaal in films enzo staat iedereen altijd zo op elkaar gestampt met handen in de lucht enzo... maar nu was die zaal bijna leeg en wij dan op dat klein podium... echt wel raar !" zei ze daarop. Geweldig toch.... dat zal ooit wel veranderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten