vrijdag 5 december 2014

Doe het gauw zelf


Een andere cambiogebruiker had volgens ons een ongelukje gehad met een litertje soep. Natuurlijk hebben wij dit vorige maand al gemeld aan Cambio. Ze gingen contact opnemen met die gebruiker om die er op te wijzen dat anderen ook graag in een propere auto zitten.
Nu we hem vorige week weer hadden en ik die plekken zag heb ik de handen uit de mouwen gehaald en meteen met een sponsje en wat sop alles proper gemaakt.
Veel werk was het niet ....
En dan nemen wij ook de kortste weg naar onze bestemming : we betalen immers per kilometer he. Zo reden we dus (met gepoetst kofferinterieur) richting Brugge langs de expressweg (terwijl we dat vroeger bijna altijd langs de E17 en E40 deden). Kunnen wij toch niet weten dat er werken waren in de tunnel van Zelzate en dus file en wegomlegging. Toen we in de file de radio wat aan het verzetten waren kwam op de display de boodschap dat de brug nog een tijdje open ging zijn en dus wisten we ook meteen dat de file in de wegomlegging nog wat langer ging worden en dat wij toch veel later dan gepland in Brugge zouden aankomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten