dinsdag 11 december 2012

Snel, sneller, snelst

Gisteren was Idris taal aanhet oefenen op Bingel. Dat is een website waar de juf of meester oefeningen kan klaar zetten. Een beetje als extra huiswerk. Vorig jaar liep dat niet zo goed. De leerkrachten zetten toen niets klaar en dan kon hij wel met zijn wachtwoord en login zelf oefeningen maken.
Maar dit jaar geen klagen ! En hij doet dat ook echt graag. Hij verzamelt veel pingping (munteenheid van Bingel.be) en dat motiveert, want als je genoeg pingping hebt kan je er leuke spelletjes mee spelen.
Ik bleef even bij hem staan om naar zijn oefening te kijken. Vul aan : groot - groter - ...... en daarna ook nog van snel - sneller - ....
Alleen bij : graag - ........- liefst  zat hij wat vast en al gauw werd duidelijk dat ikzelf die les ook nog niet volledig onder de knie heb. Graag - grager - liefst  was niet echt de tip die hij wou horen.  Misschien moeten jullie in het gastenboek maar laten weten wat jullie denken dat het zou moeten zijn...
Ondertussen weten wij wel al de oplossing (dankzij Bingel). Nu maar hopen dat we het nooit meer vergeten.


1 opmerking:

  1. Ja, laat hem maar al spelend oefenen. Jana en Arjan zien dat nu niet echt meer zitten, maar ze zouden het wel kunnen gebruiken! Jana gebruikt wel terug 'overhoor' voor woordjes van Frans en Engels.

    BeantwoordenVerwijderen