maandag 18 maart 2013

Breughelweekend

Het was weer breughelweekend van chiro kriko. Kene deed weer haar dansjes (zie youtubechannel) en ook dit jaar was er een tombola. Kene had bij het weghangen van haar jas wel al een prijs gezien die ze wel super schattig vond : een blinkend spaarvarkentje. Nummer 742 bleek haar gelukt te brengen want ze heeft het ook echt gewonnen. Idris waagde ook zijn kans en kwam ook met een prijs aanlopen. Eerst wist hij niet wat het was maar 's avonds toen we terug thuis waren deed hij het gauw open en wou hij persé in zijn nieuwe donsovertrek slapen. Maar omdat het om een tweepersoons exemplaar ging konden we hem toch overtuigen enkel de kussensloop te gebruiken. (Gelukkig waren de gordijnen op de afbeelding er niet bij, 't is al erg genoeg zo vinden wij !). 


's Morgens zei hij heel eerlijk : 'Ik heb nog nooit zo goed geslapen...' En dat kwam goed uit want hij mocht in de bossen gaan spelen met de Scouts. En toen ik samen met Kene hem daar had afgezet aan Puytvoet kwamen wij daar een eekhoorntje tegen !  Gelukkig bleef het mooi poseren voor de foto.


Toen ik de foto thuis wou laten zien bleek deze niet op mijn gsm te staan.... Raar ! Maar vandaag dan plots weer wel. Gelukkig maar... zo'n prachtexemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten