zaterdag 4 mei 2013

Ipod touch

Ze heeft hem eindelijk ! Haar blauwe ipod touch. Je had het moeten zien als we die haar gaven. Ze had er al goed voor gespaard en eigenlijk had ze hem al gekocht via Bol.com. Helaas bleek er onderweg naar hier iets fout te zijn gegaan en is hij hier nooit aangekomen. (Doet me er aan denken dat Nele vandaag een grote witte enveloppe vond in onze straat. Bleek een Blue-ray te zijn voor iemand in Nieuwkerken-Waas en dus brachten we vandaag dit pakje zelf naar daar !)
Maar bij Bol.com maakten ze daar niet al te veel problemen van. We kregen ons geld terug gestort maar dat kon even duren en Kene zou dus nog wel even moeten wachten.
Wat ze dus niet wist is dat wij er ondertussen eentje voor haar hadden besteld (nu bij Pixmania waar hij nog goedkoper stond) en gisteren kreeg ze hem en ze was mega enthousiast !!! Iedereen die hielp meesparen nogmaals van harte bedankt.
Zo hebben ze (Idris en Kene dus) al enkele leuke apps getest waaronder het zeer leuke Facetime. Beetje gratis videobellen via wifi ! En dat dus enkel met hun e-mailadres. Toppie hoor.


Kene is ook met haar ipod touch super creatief. Zo neemt ze foto's van haar idolen uit de Joepie en dan zet ze die als achtergrond en doet ze alsof ze telefoon krijgt van hen. Dat is echt super grappig. "Ohw, yes Ariana Grande, it's my birthday today.", en vlak daarna rinkelde hij zogezegd al terug want toen had ze Justin Bieber aan de lijn...die blijkbaar net uit z'n bed kwam. Speciaal voor haar .....(zie foto)! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten