dinsdag 6 augustus 2013

Moervaart

Wat een avonturen ! Omdat enkel Idris nog niet op kamp is met de jeugdbeweging hadden Nele en ik het idee eens iets speciaals te gaan doen vandaag. En dus gingen we vandaag de fiets op. Langs mooi uitgestippelde fietsknooppunten helemaal tot aan de Kalvebrug in Wachtebeke (22 Km). Perfect weertje trouwens, niet te heet en niet te veel zon en zelfs bijna geen regen (of toch niet waar je heel nat van wordt).
Toen we aan de Kalvebrug waren, hebben we ons een driezitboot (kano) gehuurd. En omdat het vertrek eigenlijk om 14 uur was en wij al iets over 13 uur mochten vertrekken waren wij de eerste op de Moervaart. Super rustig en heel mooi. Idris deed zeer flink zijn best en we genoten van de rust, het water, de natuur.
Toen we 90 minuten hadden gevaren konden we even aanmeren om een sandwich te eten en een plasje te maken. Het is daar ook dat we enkele foto's en filmpjes gingen maken (met de gsm) ...
Nu ga ik niet meer verder vertellen : kijken jullie zelf maar hoe leuk wij het gehad hebben... Zeker voor herhaling vatbaar !




Wie problemen heeft met de Prezi hierboven : bekijk enkel het youtubefilmpje via deze link.

En deze wou niet bewegen in de prezi daarom zet ik hem hier ook nog eens :


Geen opmerkingen:

Een reactie posten