zondag 4 augustus 2013

Supersplash....

Mensen die regelmatig onze blog volgen en een goed geheugen hebben, weten misschien nog wel van die keer dat ik Elmer zijn Supersplash had geblogged. Deze keer is het Idris die een mega move doet. Toch echt plezant zo'n zwembad zeker in combinatie met het glijbaantje...


En deze foto beweegt ! Daar kan Facebook nog iets van leren want daar wil dat maar niet bewegen. Ik vermoed dat die geen gif-bestanden ondersteunen. Goed nieuws dus voor onze trouwe lernosmetters...! Nu we toch niet meer mee gaan koken met Chiro Kriko genieten we hier van onze jongens. Deze middag gezellig ribbetjes gegeten op de barbecue. Elmer wou ook een sneetje brood roosteren maar wist blijkbaar nog niet dat je dan beter in de buurt blijft. Hij was net niet aan het branden. Dat zal wat geven als die op scoutskamp zou moeten zelf koken. Morgen vertrekt hij. Broer Idris volgt hem donderdag.
Zaterdag komt Kene dan al terug van kamp en dus hebben Nele en ik net geteld 1 dag en 1 nacht om een reisje te maken. De plannen zijn gemaakt.... dat wordt reuze. Meer volgt nog de komende dagen natuurlijk.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten