vrijdag 23 januari 2015

Opletten hoor


Je moet toch echt goed opletten hoor tegenwoordig. Er zijn echt goeie deals te sluiten met gsm-abonnementen. Maar ze zijn soms ook echt misleidend. Helaas is Telenet deze keer de schuldige.
Deze week stak er een reclamefoldertje van hun in onze brievenbus. De Samsung S5 - 16 GB kan je online kopen voor € 499 (hier bv).
Bij Telenet voor maar € 1 !!!
Als je dan wat meer in detail gaat lezen en echt moeite gaat doen dan merk je dat je natuurlijk ook nog een King-abonnement moet nemen van €15 per maand gedurende 24 maanden. Maar als je nu ook al een gsm abonnement hebt van rond die prijs dan blijft het natuurlijk nog aanlokkelijk klinken. 15x24 is immers 360.


Nog wat pagina's verder wordt het me helemaal duidelijk : je moet bovenop die € 15 van je King abonnement ook nog eens  €15/maand betalen voor je toestel. Dus eigenlijk zou de reclame moeten zijn :
'Koop bij ons je Samsung S5 (toppertje hoor) voor slechts €361 door gespreide betaling op 24 maanden terwijl je ook nog eens €15 bel,sms en surfkrediet er bovenop moet betalen.'
En ik dacht dat ze bij Telenet alles duidelijker gingen maken. It's a hard business. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten